Τα 30 ποτήρια βρήκαν ιδιοκτήτρια. Πολλά συγχαρητήρια στη νικήτρια του διαγωνισμού... Ελπίζουμε τα ποτήρια αυτά να είναι η αφορμή για τη δημιουργία μιας νέας συλλογής ή να εμπλουτίσουν μια ήδη υπάρχουσα!!!
Ευχαριστούμε όλους τους φίλους για τη συμμετοχή τους και τους καλούμε να συμμετέχουν και στον επόμενο διαγωνισμό με ένα νέο δώρο μεγάλης αξίας... Μείνετε online!
Τα 30 ποτήρια βρήκαν ιδιοκτήτρια. Πολλά συγχαρητήρια στη νικήτρια του διαγωνισμού... Ελπίζουμε τα ποτήρια αυτά να είναι η αφορμή για τη δημιουργία μιας νέας συλλογής ή να εμπλουτίσουν μια ήδη υπάρχουσα!!!
Ευχαριστούμε όλους τους φίλους για τη συμμετοχή τους και τους καλούμε να συμμετέχουν και στον επόμενο διαγωνισμό με ένα νέο δώρο μεγάλης αξίας... Μείνετε online!
Το www.all4beer.comσας προσκαλεί να γίνετε μέλος της μεγάλης παρέας του.
Συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής, ενταχθείτε στις συμβεβλημένες με το Cluball4beer.comεπιχειρήσεις και ελάτε πιο κοντά στην μεγαλύτερη μπυροφιλική κοινότητα της χώρας, ενισχύοντας ταυτόχρονα τις πωλήσεις σας.
Μπορείτε να εγγραφείτε και να παραλάβετε την κάρτα μέλους ώστε να απολαμβάνετε κι εσείς τα προνόμια του Club all4beer.com. Με την εγγραφή σας στο Club all4beer.com έχετε την ευκαιρία να έχετε εκπτώσεις από τις καταναλώσεις σας στις συμβεβλημένες μπυραρίες και σε κάβες σε όλη την Ελλάδα.
Πριν λίγες μέρες κάναμε θέμα εδώ στο forum κατόπιν μιας δημοσίευσης του αγαπητού φίλου Νίκογλουγια την δυνατότερη μπύρα στον κόσμο ...
Από το beernews.org και πάλι πληροφορήθηκα την είδηση για τη νέα δυνατότερη μπύρα στον κόσμο !!
Οι Γερμανοί της Schorschbraeu πήραν τα ηνία -φτιάχνοντας την Schorschbock στα 40% ABV-
από την Σκωτσέζικη ζυθοποιία Brew Dog που κατείχε την πρωτιά μέχρι τότε με την Τactical Nuclear Penguin στα 32% ABV.
Και ο πόλεμος του εντυπωσιασμού και της γελοιότητας καλά κρατεί ...
Βrew Dog Τactical Nuclear Penguin
Schorschbraeu Schorschbock
Kαλά κρατεί επαναλαμβάνω .. μιας και η Brew Dog επανήλθε φτιάχνοντας μια ακόμη δυνατότερη μπύρα, μια Super Double IPA (τετραπλή India Pale Ale) με πολύ πολύ λυκίσκο και ακόμα περισσότερο αλκοόλ .. Η νέα μπύρα της Brew Dog ονομάζεται Sink The Bismarck και έχει 41% ABV !!!
Mε άκρως προκλητικό τρόπο οι Σκωτσέζοι Ζυθοποιοί λανσάρουν την νέα τους δυνατότερη μπύρα στον κόσμο, μιας και το όνομά της μπύρας απευθύνεται άμεσα και χωρίς καμιά προκάλυψη στο Γερμανικό Θωρηκτό Βίσμαρκ, το καύχημα του Γ' Ράιχ που βυθίστηκε στις 27 του Μάη του 1941.
Ετοίμασαν μάλιστα και σχετικό βιντεάκι-παρωδεία της ομώνυμης γνωστής ταινίας ...
Αν είναι να έχουμε απάντηση από τους Γερμανούς ... τότε έχω να πω ... ότι οι φίλοι μας έχασαν την μπάλα και μάλλον έχουν καταντήσει γραφικοί ...
beertouozos
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Μ' αρέσει που οι Σκωτσέζοι για τον ''μπυρο-πόλεμο'' τούτο δανείζονται στοιχεία και από την ιστορία, τρομάρα τους! Λες και έχουν τραβήξει λίγα και του λόγου τους... Να παραδεχθώ και το ευφυές της ονοματοδοσίας! Ευφυές μεν, γραφικό δε...
BrewDog, Schorschbraeu discuss Sink the Bismarck! on BBC Radio
Μετά από όλη την αναστάτωση που δημιουργήθηκε μετά το βίντεο της BrewDog ...
ο James Watt της BrewDog και ο Georg Tscheuschner της Schorschbraeu βρέθηκαν μαζί στον αέρα μέσω του BBC Radio για να μιλήσουν για τη.. δυνατότερη μπύρα
Αυτό που αναρωτιέμαι είναι εάν αξίζει όλη αυτή η προσπάθεια για την δημιουργία της δυνατότερης μπύρας ever. ποιος θα κάτσει να πιει μια τέτοια από την στιγμή που -κατά την γνώμη μου- δε θυμίζει κάτι σε μπύρα; Τουλάχιστον όσο θυμάμαι από την δοκιμή της Samichklaus που έχει 13% ή 14% αλκοόλ, δε μπορώ να πω οτι άξιζε!!!!
Good wine is still not beer!
pavlos_xxx έγραψε: Αυτό που αναρωτιέμαι είναι εάν αξίζει όλη αυτή η προσπάθεια για την δημιουργία της δυνατότερης μπύρας ever. ποιος θα κάτσει να πιει μια τέτοια από την στιγμή που -κατά την γνώμη μου- δε θυμίζει κάτι σε μπύρα; Τουλάχιστον όσο θυμάμαι από την δοκιμή της Samichklaus που έχει 13% ή 14% αλκοόλ, δε μπορώ να πω οτι άξιζε!!!!
Κοίτα, μπύρα με 43% αλκοόλ α.φ. δεν έχω δοκιμάσει και έτσι δεν ξέρω να σου πω! Την τελευταία πρόταση όμως καλύτερα να τη σβήσεις πρίν σε πάρουν χαμπάρι οι υπόλοιποι, έχεις υποπέσει σε βαρύτατο αμάρτημα...
Dokimos έγραψε: pavlos_xxx έγραψε: Αυτό που αναρωτιέμαι είναι εάν αξίζει όλη αυτή η προσπάθεια για την δημιουργία της δυνατότερης μπύρας ever. ποιος θα κάτσει να πιει μια τέτοια από την στιγμή που -κατά την γνώμη μου- δε θυμίζει κάτι σε μπύρα; Τουλάχιστον όσο θυμάμαι από την δοκιμή της Samichklaus που έχει 13% ή 14% αλκοόλ, δε μπορώ να πω οτι άξιζε!!!!
Κοίτα, μπύρα με 43% αλκοόλ α.φ. δεν έχω δοκιμάσει και έτσι δεν ξέρω να σου πω! Την τελευταία πρόταση όμως καλύτερα να τη σβήσεις πρίν σε πάρουν χαμπάρι οι υπόλοιποι, έχεις υποπέσει σε βαρύτατο αμάρτημα...
Ε, δε μπορουμε ολοι να εχουμε τα ιδια γουστα...! Στην τελικη, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!!!
God is a comedian playing to an audience too afraid to laugh...
Dokimos έγραψε: pavlos_xxx έγραψε: Αυτό που αναρωτιέμαι είναι εάν αξίζει όλη αυτή η προσπάθεια για την δημιουργία της δυνατότερης μπύρας ever. ποιος θα κάτσει να πιει μια τέτοια από την στιγμή που -κατά την γνώμη μου- δε θυμίζει κάτι σε μπύρα; Τουλάχιστον όσο θυμάμαι από την δοκιμή της Samichklaus που έχει 13% ή 14% αλκοόλ, δε μπορώ να πω οτι άξιζε!!!!
Μάλλον έχω υποπέσει σε αμάρτημα αλλά φίλε Dokimos είναι τιμωρία να πίνεις αυτή την μπύρα!!!! Με πλήρη γνώση της επερχόμενης τιμωρίας εμμένω στην αρχική μου άποψη!!!!
Good wine is still not beer!
Μια ολλανδική ζυθοποιία με έφεση στον ανταγωνισμό, δημιούργησε την δυνατότερη μπύρα του κόσμου: μια μπύρα που έχει περίπου 60% αλκοόλ!!!
"Δεν την πίνεις όπως μια απλή μπύρα, αλλά σαν ένα κοκτέιλ - σε ένα όμορφο ποτήρι ουίσκι ή κονιάκ" δήλωσε ο ζυθοποιός Jan Nijboer στο ολλανδικό δίκτυο ειδήσεων ANP.
Η νέα μπύρα ονομάζεται "Start the Future" και πωλείται σε μπουκάλια 330ml, που το καθένα κοστίζει 35 ευρώ.
Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε η μπύρα "The End of History" της BrewDog, με 45% αλκοόλ.
Το ξενόγλωσσο ρεπορτάζ, από το site http://news.yahoo.com/s/nm/20100729/od_uk_nm/oukoe_uk_dutch_beer
He who drinks beer sleeps well. He who sleeps well cannot sin. He who does not sin goes to heaven. Amen...
Πέραν από το γελοιο ή όχι της κατάστασης (ανάλογα πως το βλέπει κανείς), αυτό που έκανε ο ολλανδός αγγίζει τα όρια της απάτης. Η μπύρα Start the Future ΔΕΝ είναι μπύρα καθώς πρόκειται για ανάμιξη μια απλής δυνατής τους μπύρας με πολύ ισχυρό απόσταγμα (κατι σαν την ρακί του θείου Φορτουνάτση απο κανένα χωρίο έξω από τα Σφακιά με 90% ).
Τόσο οι Σκοτσέζοι όσο και οι Γερμανοί χρησιμοποιούν μεθόδους που δεν αλλιωνουν τον χαρακτηρισμό μπύρα καθώς το Icing επίτρέπεται (Eisbocks Κλπ) , απλά γίνεται σε τέτοιο βαθμό που από τα Χ λίτρα που ξεκιναει η μπύρα μένουν πχ χ/100 λίτρα τελικου προιόντος (ετσι δικαιολογείται -εν μερει- η ακριβη τιμή τους), πραγμα πολυ χρονοβόρο και πολυέξοδο.
Προσωπικά αν και εχω πολύ καλή γνώμη για της μπύρες της Brewdog και τους ξέρω και προσωπικά, διαφωνώ τόσο με τη συσκευασία της τελευταίας μπύρας* όσο και με τον πολεμο για την "δυνατότερη μπύρα"
*Αν κανει κανέναν να αισθάνεται καλύτερα τα ταριχευμένα ζώα είχαν πεθάνει απο φυσικές αιτίες. Το αντιαισθητικο του θέματος παραμένει...
Το κυριο χαρακτηριστικο της μπυρας οπως και του κρασιου ειναι οτι ειναι προιοντα ζυμωσης.Τωρα αυτες οι ενεργιες προβληματιζουν τι στην εντελει ειναι μπυρα.Εγω παντως δε τις θεωρω.Ακομα και με την τεχνικη icing δε παυει να ειναι μια τεχνικη αποσταξης. Αυτες οι μπυρες φερνουν πιο πολυ σε ουισκι που αντι να γινει με αποσταξη μεσω θερμοτητας εγινε με αποσταξη μεσω ψυξης.
Θα ήθελα να τονίσω για ακόμη μία φορά ότι τα συγκεκριμένα τυπάκια της Brewdog έχουν δείξει εξαρχής ότι προτιμούν μια ανορθόδοξη στρατηγική ανάπτυξης της επιχειρηματικότητάς τους. Δηλαδή, δεν τους ενδιαφέρει απλά να βγάλουν μόνο κάποιες καλές μπίρες. Το πάνε παραπέρα, ανατρέποντας τα παραδοσιακά δεδομένα στο κόσμο της μπίρας. Αμφισβητούν ακόμη και το τι εστί μπίρα.
Σκοπό έχουν (όπως δείχνουν οι πράξεις τους, διότι δεν τους γνωρίζω προσωπικά όπως ο Nightfall)να δελεάσουν, να κεντρίσουν το ενδιαφέρον, να προκαλέσουν, να τσιγκλήσουν, να στερήσουν, να παίξουν εν τέλει με τον πελάτη-καταναλωτή. Ακολουθούν εν ολίγοις το πλαίσιο T.E.A.S.E. Στα πλαίσια αυτά έπαιξαν και με τη δυνατότερη μπίρα. Μεθαύριο θα σκαρφιστούν κάτι άλλο που θα κρατά σε εγρήγορση τη δημιουργικότητά τους και το παιχνίδι της επιχειρηματικότητας. Άλλες φορές με μεγαλύτερη έμπνευση κι άλλες με λιγότερη (όπως η χρήση των ταριχευμένων ζώων, που αν και αποκρουστική θα έλεγα πως ήταν σημαδιακή).
"No Bebemos, Degustamos"
Έχουμε χαζέψει εντελώς,αυτός είναι ένας πόλεμος που μου είναι παντελώς αδιάφορος. Προχτές μου έπεσε μια σταγόνα μπύρα σε ένα μπουκάλι οινόπνευμα,λέτε να κερδίσω εγώ?
Εγω δε την κατηγορω τη brew dog.Απλως πιστευω οτι δεν ειναι μπυρες οι ετικετες με τοσο πολυ αλκοολ αλλα αποσταγματα. Αντιθετα οι αλλες μπυρες της εταιριας πρεπει να ειναι αξιολογες.Οπως τη punk ipa που δοκιμασα προχτες.Καλουτσικη μπυρα.λουλουδατη με εντονη πικραδα.