all4beer.com 
glass 
Beer-o-Forum

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Club SpoTs
 clubads

Beer-o-έξοδος
diver_beer
Πληροφορίες
 all4beer.com :: Καταναλώστε Υπεύθυνα  Total Online
 Super Admins ( 1 ) Super Admins 1
 Admins ( 0 ) Admins 0
 Members ( 1 ) Members 1
 Visitors ( 18 ) Visitors 18
  Total Online  20

Who's Online?
 Members ( machivv ) machivv
  Total  1,409,265

Member Stats
Newest  machivv
Οι Τελευταίες Δημοσιεύσεις
ΘέμαΜέλοςΚατηγορίαΗμ/νία
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΠΥΡΑΣ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ...GlorianaΣτην Ελλάδα09-09-10 10:26
Απ:1o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΖΥΘΟΥ ΣΤΗΝ ...GlorianaΣτην Ελλάδα09-09-10 10:25
Απ:Καπακάκια & Καπακάρες !PiraatΚαπάκια 08-09-10 19:05
Απ:Καπακάκια & Καπακάρες !PiraatΚαπάκια 08-09-10 19:01
Απ:Leffe Vieille Cuvée και καλό Φθ...PiraatAbbey08-09-10 18:43
Απ:CAVA ALEMANNIACLOSER822Που θα τις βρω...08-09-10 18:06
  • glasses

Και η τυχερή είναι... logo

Θεοδωρίδου Μαρία

Επιτέλους!!!!

Τα 30 ποτήρια βρήκαν ιδιοκτήτρια. Πολλά συγχαρητήρια στη νικήτρια του διαγωνισμού... Ελπίζουμε τα ποτήρια αυτά να είναι η αφορμή για τη δημιουργία μιας νέας συλλογής ή να εμπλουτίσουν μια ήδη υπάρχουσα!!!

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους για τη συμμετοχή τους και τους καλούμε να συμμετέχουν και στον επόμενο διαγωνισμό με ένα νέο δώρο μεγάλης αξίας... Μείνετε online!

Φωτογραφίες από την παράδοση του δώρου, σύντομα!

Διαβάστε περισσότερα...
  • sms

Και η τυχερή είναι... logo

Θεοδωρίδου Μαρία

Επιτέλους!!!!

Τα 30 ποτήρια βρήκαν ιδιοκτήτρια. Πολλά συγχαρητήρια στη νικήτρια του διαγωνισμού... Ελπίζουμε τα ποτήρια αυτά να είναι η αφορμή για τη δημιουργία μιας νέας συλλογής ή να εμπλουτίσουν μια ήδη υπάρχουσα!!!

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους για τη συμμετοχή τους και τους καλούμε να συμμετέχουν και στον επόμενο διαγωνισμό με ένα νέο δώρο μεγάλης αξίας... Μείνετε online!

Φωτογραφίες από την παράδοση του δώρου, σύντομα!

Διαβάστε περισσότερα...
  • spot

Φίλοι επισκέπτες έχετε επιχείρηση;

Το www.all4beer.com σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της μεγάλης παρέας του.

Συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής, ενταχθείτε στις συμβεβλημένες με το Club all4beer.com επιχειρήσεις και ελάτε πιο κοντά  στην μεγαλύτερη μπυροφιλική κοινότητα της  χώρας, ενισχύοντας ταυτόχρονα τις πωλήσεις σας.

Διαβάστε περισσότερα...
  • all4beer::club 

Κάρτα  Μέλους... Επιτέλους !! 

Μπορείτε να εγγραφείτε και να παραλάβετε την κάρτα μέλους ώστε να απολαμβάνετε κι εσείς τα προνόμια του Club all4beer.com. Με την εγγραφή σας στο Club all4beer.com έχετε την ευκαιρία να έχετε εκπτώσεις από τις καταναλώσεις σας στις συμβεβλημένες μπυραρίες και σε κάβες σε όλη την Ελλάδα. 

Διαβάστε περισσότερα...

all4beer.com
Γεια σου, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.
Χάσατε τον κωδικό σας;
_GEN_GOTOBOTTOM Απάντηση στο θέμα Favoured: 0
ΘΕΜΑ: Απ:Purity Mad Goose & Pure UBU
Dokimos
Έχω ξεφύγει... Boarder !!
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή του προφίλ του χρήστη
Purity Mad Goose & Pure UBU 30.07.10 19:37  
Πρόσφατα δοκίμασα δύο ετικέτες από μία αγγλική ζυθοποιία, την Purity Brewing Co, η οποία εδρεύει στο Alcester του Warwickshire.
Έχει 4 ετικέτες όλες κι όλες (Pure Gold, Pure UBU, Mad Goose και Farmer’s Harvest) ενω εισάγει ακόμη τις γερμανικές Μaisel’s Weiss και Veltins Pils. Το σαιτ δεν περιέχει στοιχεία για την ίδρυση της ζυθοποιίας αλλά περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με την οικολογική της πολιτική. Συγκεκριμένα, διαθέτει δικό της σύστημα καθαρισμού αποβλήτων το οποίο φιλτράρει το νερό από 9 διαφορετικά στάδια και στη συνέχεια το μεταφέρει μεσω καναλιών σε ένα μικρό υδροβιότοπο που έχει δημιουργηθεί για αυτό το σκοπό! Επίσης, τα δημητριακά που έχουν χρησιμοποιηθεί δίνονται ως τροφή στα ζώα της φάρμας.

Περισσότερα διαβάστε εδώ: http://www.puritybrewing.com/vision.cfm

Οι μπύρες της Purity έχουν λάβει αρκετά βραβεία στο παρελθόν, αν και παραμένουν σχετικά άγνωστες στο μέσο καταναλωτή. Από τη σειρά των 4 ετικετών της λοιπόν, αυτές που δοκιμάσαμε είναι οι Mad Goose και Pure UBU οι οποίες χωρίς να είναι κάτι το εξαιρετικό, αφήνουν καλή εντύπωση.

Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Dokimos
graphgraph
Απ:Purity Mad Goose & Pure UBU 30.07.10 19:43  
Η Mad Goose είναι μία pale ale με περιεκτικότητα σε αλκοόλ 5% α.φ., και έχει πάρει το όνομά της από τις χήνες που ''περιπολούν'' τη ζυθοποιία – πράγμα που με κάνει να θέλω να την επισκεφτώ! Είναι ζυμωμένη με Maris Otter Malt, Caragold και Wheat Malt, ενω έχουν χρησιμοποιηθεί επίσης λυκίσκος Hallertau για την πικράδα και ποικιλίες λυκίσκου Cascade και Willamette για το άρωμα. Ωραία εμφάνιση με σκούρο ξανθό χρώμα και λευκό αφρό, αρώματα λυκίσκου και εσπεριδοειδών και ανάλογα στοιχεία στη γεύση. Καλή ισορροπία γλυκού-πικρού. Τίποτα το φοβερό μεν αλλά πολύ καλύτερη από πολλές της κατηγορίας της στο Νησί.

Η Pure UBU είναι μία bitter με περιεκτικότητα σε αλκοόλ 4.5% α.φ., και έχει πάρει το όνομά της από το σκύλουρα που στέκει φύλακας στη ζυθοποιία! Ζυμώνεται με 100% English Maris Otter Malt και λυκίσκο Challenger and Cascade. Προσωπικά μου έκανε καλύτερη εντύπωση καθώς είναι πιο ''δεμένη'' σαν ετικέτα. Πολύ όμορφο χάλκινο χρώμα που συνοδεύεται από λευκό αφρό, σχετικά κρεμώδη. Αρώματα καραμέλας και καβουρδισμένου. Γεύση παρόμοια, με τα φρούτα να κάνουν επίσης την εμφάνισή τους. Πικρό τελείωμα αλλά λίγο μεταλλικό. Γενικά πολύ αξιόλογη, από τις μπύρες που θα έψαχνα να βρω σε βαρέλι.

John_Rebus
Expert Boarder
graphgraph
Απ:Purity Mad Goose & Pure UBU 30.07.10 22:25  
Δόκιμε γι' ακόμη μια φορά σου βγάζω το καπέλο. Σταθερά μας δίνει πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες με τα γραφόμενά σου και τις μπιροπαρουσιάσεις σου. Keep walking...
"No Bebemos, Degustamos"
Chalice
graph
Απ:Purity Mad Goose & Pure UBU 31.07.10 11:40  
Dokimos έγραψε:
Η Mad Goose είναι μία pale ale με περιεκτικότητα σε αλκοόλ 5% α.φ., και έχει πάρει το όνομά της από τις χήνες που ''περιπολούν'' τη ζυθοποιία – πράγμα που με κάνει να θέλω να την επισκεφτώ!

Για να το λες αυτό μάλλον δεν σου έχει επιτεθεί χήνα ... ακόμα
Χειρότερες κι απ' τις γαλοπούλες και απ' τους καλύτερους φύλακες

Ευχαριστούμε για τις νέες πληροφορίες Δόκιμε... Τελικά, αν και όλο παραπονιέσαι για τις μπύρες στο "νησί", όλο και κάτι αξιόλογο βρίσκεις
panagiof
Gold Boarder
graphgraph
Απ:Purity Mad Goose & Pure UBU 01.08.10 20:30  
Chalice έγραψε:
Για να το λες αυτό μάλλον δεν σου έχει επιτεθεί χήνα ... ακόμα
Χειρότερες κι απ' τις γαλοπούλες και απ' τους καλύτερους φύλακες

Οφείλω να συμφωνήσω...ασε...και δαγκώνουν άσχημα οι άτιμες...

Μου φαίνεται φταίει ο Αγγλικός ουρανός που δεν αφήνει το Δόκιμο να κάνει διακοπές από τις παρουσιάσεις...πάλι καλά να λέμε! Keep on φίλε μου και σιγά σιγά θα επανέλθουμε όλοι στις επάλξεις!!!
A Beer a Day Keeps the Doctor Away
Dokimos
graphgraph
Απ:Purity Mad Goose & Pure UBU 02.08.10 04:46  
@John_Rebus: Χεχε, να ξέρεις ότι υποβάλλω τον εαυτό μου σε αρκετά ''μαρτύρια'' μέχρι να βρεθούν οι άξιες αναφοράς μπύρες..

@Chalice: Έχω εμπειρία επιθέσεων από άλλα ζώα της φάρμας και του χωριού αλλά από χήνες ομολογώ ότι δεν είχα την τύχη... ακόμα!

Όντως παραπονιέμαι λίγο για τις αγγλίδες, αν και μετά από συνεχείς δοκιμές και μπυρο-κυνήγι (ειδικά φέτος) έχω αναθεωρήσει λίγο τη γνώμη μου.. Άσε που πεθύμησα περισσότερο τις βελγίδες, τις οποίες και έχω παραμελήσει!

@panagiof: Σωστή παρατήρηση, αν και ο καιρός είναι απλά η δικαιολογία!
_GEN_GOTOTOP Απάντηση στο θέμα